Til leseforslag
Omslag: "Der skogen møter stjernene" av Glendy Vanderah

Vaksne

Der skogen møter stjernene

Vanderah, Glendy2021

RomanerFugler Vennskap Illinois
Bestill

Anbefaling

Koseleg og rørande historie med eit lettlest språk!

Dette er ei kjekk feel-good-bok med ei litt kreativ og spesiell historie. Bakgrunnsramma er landsbygda i nåtidig USA, og me blir kjent med ein ung, kvinneleg fugleforskar. Ein dag dukker det opp ei lita jente som påstår at ho er frå verdsrommet, og som det viser seg har heilt spesielle evner. Etter kvart blir den litt sære naboen til hovudpersonen, eggselgar-mannen, også involvert i mysteriet med denne jenta.

Tempoet i boka er middels, og blir drive av vår nysgjerrighet på kven denne jenta er, men også av korleis det går med hovudpersonen sitt privatliv og kjærleiksliv.

Ei søt historie som skiljer seg ut på ein positiv måte! Kos deg!

Om boka

Den karrierebevisste fugleforskeren Jo får besøk av en påståelig liten jente da han er på arbeid i feltet. Hun kaller seg Ursa, og nekter å gå hjem. Sammen med den mutte naboen Gabriel, må han finne ut hvor hun hører hjemme, men mysteriet skal vise seg å bli farlig for dem alle. Romanen blir beskrevet som en varm og humørfylt fortelling om å elske, forstå og tilgi. Den handler om bånd mellom mennesker, både de man velger selv og de som tilsynelatende velger oss. Omtalen er utarbeidet av BS.

Kontakt

Hå kommune
Ansvarleg redaktør: Anette Garvik
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagramBesøk oss på youtube
Bygd med Libry Content